Jdi na obsah Jdi na menu
 


„Jindřichohradecká liga“ 13.11.2010

 

Jindřichohradecká liga“
13.11.2010
          Pelhřimovské sportovní gymnastky nemají žádného odpočinku, jako každou sobotu se i tenhle víkend zúčastnily závodů. Děvčata tentokrát zavítala k rybníku Vajgar do nedalekého Jindřichova Hradce. Zdejší oddíl zde pořádal, tradičně jako každý podzim, Jindřichohradeckou ligu.Na hradecké palubovce se postupně představilo 80 závodnic z celého Jihočeského kraje a také z hlavního města Prahy.
          Kategorii „miniliga“ mělo město Pelhřimov hned trio závodnic, z kterých se nejlépe i po třech pádech z kladiny umístila na 14.místě Zlatka Vratišovská. V těsném závěsu za Vratišovskou se na 15.pozici umístila Karolína Šafratová a jen o tři místa vzad, tudíž osmnáctá v pořadí skončila Natálka Plešáková.
         IV. liga přinesla obrovský úspěch pro pelhřimovskou gymnastiku, když se na 1.místě opět předvedla Lucie Jiříková a to s náskokem pěti bodů nad druhou závodnicí Lapkovou ze Sezimova Ústí. Eliška Hašková předvedla také velice sympatický výkon a opět se přiblížila první desítce tentokrát 13.místo.
         Všem děvčatům vrcholí sezóna a to v podobě hlavního závodu družstev krajského přeboru, který pořádá dne 20.11.2010 oddíl Veselí nad Lužnicí.

 

 

kompletní výsledky zde  JIndřichohradecká liga

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>