Jdi na obsah Jdi na menu
 


,,VESELSKÝ POHÁR 2011,,

 

V sobotu 16.4.2011 se konal v jihočeském městečku Veselí nad Lužnicí každoročně pořádaný závod ve sportovní gymnastice s názvem ,,Veselský pohár“. Závodu se zúčastnilo 90 závodnic a obsahoval povinný a volný čtyřboj.
         SG Pelhřimov zaznamenal úspěch již v kategorii nejmladších tzv. základním stupni, kde Zlatka Vratišovská přiměla svými výkony rozhodčí, aby jí umístily na sympatickém 3.místě. Natálie Plešáková a i Anna Malinková na 10. a 11. místě rozhodně nezklamaly. Výkon hodný 18.místa připadl Anně Dohnalové, ale dá se předpokládat, že výkony těchto závodnic se budou ještě zlepšovat, jelikož to bylo jejich první vystoupení v této kategorii.
         Za Pelhřimov v kategorii starších žákyň nastoupila Eliška Hašková, ale bohužel její nepříliš vydařená sestava na bradlech jí posunula až na 10.příčku. Nicméně není posvícení každý den a rozhodně se dočkáme u této závodnice i výraznějších výsledků.
         Kategorii žákyně A měla reprezentovat SG Pelhřimov Lucie Jiříková, bohužel ale nebyla vypsána a tak se pelhřimovská naděje posunula do kategorie žákyně B, kde zvítězila o 5 bodů před druhou Jírovou Gabrielou z oddílu Slovan Jindřichův Hradec.
         Gymnastky čeká velikonoční pauza a 30.dubna se zúčastní Eliška Hašková a Lucie Jiříková kvalifikačních závodu v moravské metropoli Brno.      

kompletní výsledky zde :    ZS.pdf

                                               Mladsi_zakyne.pdf

                                               Starsi_zakyne.pdf

                                               Zakyne_B.pdf

                                              Juniorky_a_zeny.pdf

 

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>