Jdi na obsah Jdi na menu
 


IV. Memoriál Zuzany Hartlové 31.3 2012

Pelhřimovský oddíl sportovních gymnastek zahájil jarní sezónu IV. ročníkem Zuzany Hartlové na své domácí půdě.

         Závod, který se těší velké oblibě, tentokrát navštívilo přes 200 závodnic ze všech koutů České Republiky. Zúčastnila se děvčata z takových měst jako jsou např. Praha, Most, Domažlice, ale i severomoravská Ostrava.

 

 

         Závod obsahoval volné sestavy ve dvojboji a trojboji. Škála závodnic byla ohromná a skládala se  z kategorií od ročníku 2005 až po kategorii žen.

         69 děvčat nejmladší kategorie (ročník 2004 – 2005) postupně soutěžila o prvenství v kategorii, ve kterém mělo naše město 7 závodnic reprezentující zdejší oddíl.

 Nejúspěšnější  pelhřimovská Zlatka Vratišovská obsadila, při rovnosti bodů, dělené 1.místo společně se závodnicí Renátou Štroblikovou reprezentující město Ostrava.

         Konkurence v tomto věkovém zařazení byla opravdu veliká a i když se dařilo pelhřimovským cvičit kvalitně, tak už z toho žádný úspěch bohužel nebyl Karolína Tůmová skončila 36.místě, Bětka Rousková 36.místo  a na 39. pozici skončila Kateřina Tomšů. Další místa už se pohybovala kolem 50.pozice, a to 44.místo obsadila Julie Szczyrbová  a 51.příčka připadla Vendule Šálkové.

         V kategorii Starší žákyňe zvítězila Chromá Tereza z oddílu GK Vítkovice. Pelhřimovská Natálie Plešáková skončila na 46.místě.

         Žákyně B (ročníky 2000-2002) byly obsazeny 50 děvčaty, ze kterých byla nejlepší a obsadila tedy 1.příčku Tereza Smitková z oddílu KSG Most.

         Nezvykle velké množství závodnic a to hned 20 se zúčastnilo kategorie Juniorek B (roč. 1998 -1999), ve kterých dominovala Magdaléna Růžičková z oddílu Sokol Brno I.

         O titul v kategorii Ženy B svedlo boj 9 děvčat. Nejkvalitněji zacvičila ostravská Markéta Kolářová hájící barvy Vítkovic a pro stříbro si došla kolegině ze stejného oddílu Samira Dudová. Bronzová placka nakonec připadla Kláře Válkové z Horních Počernic.

Velice náročný, ale poutavý závod nakonec proběhl bez větších problémů a doufáme, že zpříjemnil sobotní den všem závodnicím i příznivcům sportovní gymnastiky.

          Děkujeme městu Pelhřimov za spozorský dar,  bez kterého by se závod nemohl uskutečnit.

logo--podpora-mesta.jpg

 

 

 

 

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZDE :

VYSLEDKY-Mladsi_zakyne_2004-05__Kategorie_I..xls

VYSLEDKY-_Starsii_zakyne_2002-03__Kategorie_II..xls

VYSLEDKY-Zakyne_B-Kategorie_III..xls

 

VYSLEDKY-Juniorky_B-Kategorie_IV..xls

VYSLEDKY-Zeny_B-Kategorie_V..xls

 

 

Náhledy fotografií ze složky IV. Memoriál Zuzany Hartlové 31.3 2012

 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>