Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRAJSKÝ PŘEBOR

 

KRAJSKÝ PŘEBOR
         V Sobotu 20.11.2010 se konal závod „Krajského přeboru“ ve sportovní gymnastice družstev, pořádaný oddílem Lokomotiva Veselí nad Lužnicí. Zajímavostí bylo, že závod jednoho krajského přeboru zahrnoval vlastně kraje dva a to Jihočeský i kraj Vysočina. Oddíly se snažily navzájem si vypomoci a tak se některé spojily, aby vytvořily kompletní družstva.
         V kategorii „Miniliga“ měla pelhřimovská gymnastika družstvo kompletní ve složení Dohnalová Anička, Malinková Anička a Plešáková Natálka. Bohužel se toto trio muselo obejít bez podpory Karolínky Šafratové, která se omluvila pro nemoc. Děvčata předvedla své nejlepší výkony bohužel na medaili to nestačilo a musela se smířit se šestým místem.
         V IV. Lize SG Pelhřimov nesestavil družstvo, jelikož se na pátečním tréninku zranila Hašková Eliška a tak jediná závodnice našeho týmu Jiříková Lucie doplnila kádr Lokomotivy Veselí nad Lužnicí. Děvčata Lokomotivy závodila na své domácí půdě jako o život a podpořené výkonem Lucie Jiříkové, která zařadila některé prvky větších obtížností na bradlech a prostných si tak nečekaně dokráčela pro titul „Přeborníka Kraje“.
        Kategorie III.Liga žákyň B obsadilo 1.místo družstvo Slovanu Jindřichův Hradec.
        II.Liga, ve které se mimochodem první družstvo kvalifikuje na Mistrovství České republiky, přinesla boj a kvalitní výkony z něhož si vítězství odnesl oddíl Merkur České Budějovice.
        V posledních dvou kategoriích bohužel nemělo město Pelhřimov žádné zastoupení, nicméně tímto děvčata ještě neskončila a již další víkend je čeká dvojboj na bradlech a prostných v jihočeské metropoli České Budějovice.
 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>