Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství České Republiky červen 2012

 

 Pelhřimovská gymnastka Lucie Jiříková reprezentující od letošního roku oddíl Sokol Brno I. splnila dva kvalifikační závody a tím se nominovala na letošní ročník MČR konaném ve Vysokém Mýtě.
            Závody byly pořádány v kategoriích Starší žákyně, Žákyně A, Juniorky B a ženy B. Lucie Jiříková, cvičící v kategorii Žákyně A, zahájila svůj boj o medaili na prostných a končila kladinou ve druhém sledu. Výborné výkony na všech nářadích a hlavně technicky dobře zvládnutá sestava na kladině jí vynesla až na překvapivé 2.místo, přičemž zlatá medaile jí utekla o pouhé 0,250 bodu. První místo si odvezla Šebáková Veronika z Prahy a na 3.místě se umístila závodnice prostějovského oddílu Ponížilová Dominika.
            Jiříková na letošním MČR splnila bodovou hranici pro postup do velice obtížné vyšší kategorie nazývané Kadetky. Velká píle a práce manželů Vyzinových se ukázala být tou správnou volbou a doufáme, že Lucie dokáže překvapit i v nadcházejícím ročníku a poukázat na výbornou přípravu z let minulých jak v brněnském oddílu, tak v mateřském oddílu SG Pelhřimov.
            Tímto děkujeme za výbornou reprezentaci a přejeme další sportovní úspěchy.    
 

Náhledy fotografií ze složky Mistrovství České Republiky červen 2012

 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>